Etiketter: Virginska Skolan Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 14:18 den 11 October, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Virginska Skolan   

  Tonårstjejer i bråk vid gymnasieskola i Örebro 

  Det var vid klockan 13:12 på måndagen som polisen blev larmade till Virginska gymnasiet i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett bråk på platsen.

  Enligt uppgifter skall en 17-årig tonårstjej vara misstänkt för en misshandel på en annan jämnårig tjej. Den misshandlade tjejen ska blivit förd till sjukhus med ambulans. Skadorna är oklara men hon ska bland annat blivit slagen.

  Den misstänkte tonåringen ska lämnat platsen springandes efter att polispatrullen dykt upp. De ska ha sökt i närområdet efter henne. Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon form av tillhygge ska ha använts.

 • Martin Avedal 13:18 den 1 October, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Virginska Skolan   

  Rökutveckling på Virginska Skolan i Örebro 

  Det var vid lunchtid på torsdagen som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till Virginska Skolan i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en brand. Räddningstjänsten var på plats runt klockan 12:50.

  Enligt uppgifter ska det förekomma kraftig rökutveckling någonstans på den tredje våningen i gymnasieskolan. Byggnaden är utrymd på gymnasieelever och räddningstjänsten har gått in med rökdykare.

  Detta är andra gången på kort tid denna vecka som räddningstjänsten larmas ut till en skola i Örebro. I tisdags aktiverades ett automatlarm på Thoren Business School.

  Samtidigt har polisen i Örebro på sin Facebooksida gått ut med en varning att det pågår en challenge i sociala medier. Utmaningen går ut på att tända eld på papperskorgar på toaletterna i skolan.

  Läsarbild

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel