Etiketter: Villabrand Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 12:33 den 14 February, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , , Villabrand   

  Fullt utvecklad villabrand i Lundby – byggnad totalförstörd 

  En villa i Lundby blev under fredagsförmiddagen totalförstörd efter att en eldsvåda utbröt i byggnaden. En nioårig pojke befanns sig i villan men kunde ta sig ur när det började brinna.

  Larmet kom in till räddningstjänsten vid klockan 09:38 och man var tillsammans med polis och ambulans snabbt på plats. Vid ankomst kunde man konstatera att villan var helt övertänd. Räddningstjänsten bedömde även att spridningsrisken var stor då närliggande villor sitter ihop med varandra.

  En nioårig pojke befanns sig i villan

  En nioårig pojke ska befunnits sig i villan när eldsvådan bröt ut. Han ska på egen hand lyckats ta sig ut men det är oklart om han andats in någon rök. Han ska blivit undersökt av ambulanspersonal som fanns på plats.

  Vid klockan 10:10 ska räddningstjänsten bedömt att spridningsrisken var minimal då man fått branden under kontroll. Då skall totalt 6 st enheter ha deltagit i släckningsarbetet.

  I nuläget är det oklart vad som orsakade branden men polisen kommer utreda händelsen. Man misstänker inget brott men kommer skriva en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Platsen kommer även vara avspärrad tills räddningsarbetet är klart.

 • Håkan Eriksson 21:20 den 24 August, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Villabrand   

  Räddningstjänsten fick larm om befarad villabrand utanför Hallsberg 

  Räddningstjänsten får vid klockan 15.35 på lördagen larm om en villabrand på Tunbostrandsvägen i Hallsbergs kommun. När räddningstjänsten anländer visar det sig att det har börjat att brinna i ett skåp tillhörande en grill.

  Räddningstjänsten kan efter snabb insats lämna platsen.

 • Martin Avedal 23:31 den 4 August, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Villabrand   

  Räddningstjänsten släckte brand i centrala Kopparberg 

  Det var vid klockan 22:17 på söndagskvällen som polis, räddningstjänst och ambulans blev larmade till en adress i centrala Kopparberg efter att det inkommit larm om en villabrand.

  Räddningsstyrkorna var på plast runt klockan 22.30 och kunde släcka en brand som man misstänkte kom från villan. Man hade sett både lågor och rökpelare komma från huset. Det ska även observerats rök vid byggnadens takfot.

  Brann på utsidan av villan

  Efter att man släckt branden upptäckte man att det hade brunnit på utsidan av huset, alltså utomhus. Räddningstjänsten ska även ha undersökt taket med en värmekamera för se om det fortfarande brann.

  I nuläget är det oklart vad som orsakade branden men flera enheter ska varit på plats under räddningsarbetet.

 • Martin Avedal 21:32 den 6 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Östansjö, , , Villabrand   

  Villabrand i Östansjö – byggnaden totalförstörd 

  Det var vid klockan 20:22 på torsdagskvällen som det inkom larm angående en villabrand i samhället Östansjö. Enligt anmälaren ska villan var helt övertänd.

  Fem stycken enheter hjälpte till med släckningsarbetet men kunde inte rädda byggnaden. Den blev totalförstörd men elden spreds inte till några närliggande hus och ingen kom till skada.

  Det är i skrivande stunder oklart vad som oskadade branden i villan. Men enligt uppgifter ska elden tagit snabbt.

 • Håkan Eriksson 09:42 den 4 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Villabrand   

  Larm om befarad villabrand i Laxå 

  Räddningstjänsten blir vid klockan 09.20 på måndagen utlarmade till en befarad villabrand på Rättarstigen i Laxå. SOS Alarm har fått samtal om röklukt i en villafastighet.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel