Etiketter: Vedevåg Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 19:51 den 12 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: järnvägsövergång, , , , , , , , Vedevåg   

  Två till sjukhus efter olycka vid järnvägsövergång 

  Det var vid klockan 15:48 på söndagseftermiddagen som polis, ambulans och räddningstjänst blev larmade till en obevakad järnvägsövergång utanför Vedevåg. Det ska ha inträffat en trafikolycka på platsen.

  Enligt uppgifter hade ett passagerartåg kört på en personbil vid järnvägsövergången. Personbilen hamnade därefter i diket och två personer ska suttit fast. Räddningstjänsten fick klippa upp personbilen för att de bägge skulle kunna komma ut.

  Orsakade stopp i tågtrafiken

  Trafikolyckan orsakade ett stopp i tågtrafiken mellan Lindesberg och Frövi. Vid klockan 19:15 ska tekniker på uppgett att man ska försöka sig på att flytta tåget. Man har under kvällen delvis försökt reparera tåget så att man kan få det ur vägen och släppa på tågtrafik igen.

  Ingen på tåget ska kommit till skada, de bägge personer som befanns sig i personbilen ska vid ankomst av räddningsstyrkor var vid medvetande. De fördes till USÖ med ambulans men skadeläget är fortfarande oklart.

  Det är också oklart vad som egentligen hände vid olyckstillfället, polisen uppger att de tagit fordonet i beslag för att genomföra en teknisk undersökning.

 • Håkan Eriksson 21:57 den 7 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Hällabacken, , , , Vedevåg   

  Två trafikolyckor i Lindesbergs-området under torsdagskvällen 

  Det har under torsdagskvällen inträffat två trafikolyckor i Lindesbergs-området.

  • Klockan 21.30 inkommer larm om en trafikolycka mellan två lastbilar på Riksväg 50 vid Hällabacken, norr om Fornaboda travbana vid Lindesberg. Enligt initiala uppgifter har ingen person skadats i samband med olyckan men bilarna står trafikfarligt.
  • Klockan 21.43 inkommer larm om en singelolycka med personbil på Länsväg 249 vid Vedevåg utanför Lindesberg.
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel