Etiketter: larm Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 09:39 den 9 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fotboll, , , larm, , , ,   

  Lägenhetsbråk var besvikna fotbollssupportrar 

  Polisen skriver under torsdagsmorgonen sammanfattning över nattens händelser. Där förekommer en rapport gällande ett larm under onsdagskvällen som inkom vid klockan 22.49.

  Enligt uppgifter ska en patrull åkt ut till bostadsområdet Varberga i Örebro. Detta efter att en privatperson larmat om ett lägenhetsbråk. När patrullen anlände till den aktuella platsen framkom det att detta handlade om en familj med besvikna fotbollssupportrar.

  — Vid framkomst visar det sig att den aktuella familjen bevakat en fotbollsmatch och i samband med den blivit högljudda då resultatet inte gick deras väg, skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 21:20 den 17 January, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , larm, , ,   

  Våg av misstänkta åldringsbrott i Örebro 

  Polisen skriver på sin hemsida att de under förmiddagen fått flera samtal gällande om att det förekommit flera så kallade åldringsbrott/ bedrägerier i Örebro. Dessa ska ha inträffat under onsdagsförmiddagen och gårdagen.

  Flera utsatta är äldre och dessa har blivit kontaktade eller fått besök i hemmet av människor som uppgett sig komma från olika företag och verksamheter. I samband med besöken har olika metoder vidtagits för att lura till sig bankkort och koder.

  Detta bör du tänka på

  Var vaksam med vem som kontaktar dig i hemmet, känner man inte personen, har man inte beställt någon tjänst eller liknade överväg noga innan man släpper in en okänd person i ditt hem.

  Angående bankkort eller koder finns ingen seriös aktör på marknaden, bank eller kreditbolag, som kommer efterfråga en sådan sak, därför ska du aldrig logga in på Bank-Id eller lämna ut er kod till någon obehörig. 

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel