Etiketter: Inbrottstjuv Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:06 den 1 April, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Inbrottstjuv, , Ljusnarsberg, , , ,   

  Upptäckte inbrottstjuv – blev nedslagen 

  Polisen blev under natten mot lördagen larmade till en adress i Ljusnarsberg. Detta efter att det vid klockan 03:13 inkommit larm om ett inbrott och en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en person upptäckt att någon brutit sig in i ett förråd, samtidigt som inbrottstjuven befanns sig fortfarande på platsen. När personen som även äger förrådet konfronterade inbrottstjuven gick denne till attack. Ägaren av förrådet ska ha blivit nedslagen av inbrottstjuven.

  Efter incidenten ska inbrottstjuven lämnat platsen, det är i skrivande stund oklart om denne fick med sig något stöldgods. Personen som blev nedslagen ska inte behövt uppsöka någon sjukvård. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel samt stöld genom inbrott.

 • Martin Avedal 15:56 den 19 December, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Inbrottstjuv, , , , ,   

  Inbrottstjuv gömde sig på toalett – blev gripen av polis 

  Det var vid klockan 13:48 som polisen blev larmade till en adress i centrala Örebro. Detta efter att en privatperson larmat om ett källarinbrott på den aktuella adressen.

  Enligt uppgifter skall en man i 40-årsåldern blivit påkommen när denne var i akt med att genomföra ett flertal inbrott i en källare. Personen som anmälde brottet ska upptäckt att 40-åroingen satt på en toalett i källaren och ville inte komma ut.

  Anmälaren blev misstänksam om kontaktade polisen. När polisen anlände till platsen kunde det bekräftats att ett flertal förråd i källaren var uppbrutna och den 40-årigen mannen hade stöldgods på sig. Mannen är i nuläget misstänkt för stöld genom inbrott.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel