Etiketter: Frontalkollision Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 23:16 den 22 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Frontalkollision, , , Östra Bangatan, , Svampen, ,   

  Polisbil i frontalkrock under utryckning – hade blåljus på 

  Det var vid klockan 21.14 som det inkom larm om en trafikolycka vid utfarten från Hovstavägen mot Östra Bangatan i Örebro. Enligt uppgifter skall en polisbil frontkrockat under utryckning.

  Poliserna i polisbilen var på väg till en olycka i Frövi när de själva råkade ut för en trafikolycka. De ska ha påkallat fri väg genom använda både blåljus och siren som signal. Detta hjälpte dock inte och patrullen frontalkrockade med en kvinna i 20-årsåldern.

  Alla de inblandade fick uppsöka sjukvård

  Alla de iblandade i trafikolyckan fick efteråt uppsöka sjukvård. Poliserna mår efter omständigheterna bra, men fick uppsöka vård för hälsokontroll. Den unga kvinnan ska ha upplevts som chockad och skärrad och fördes med ambulans till USÖ. Trafikolyckan ska också ha orsakat totalstopp på platsen.

  Polisen har påbörjat en förundersökning om trafikbrott, men i nuläget finns det inte någon brottsrubricering. När polispersonal i tjänst är inblandade i trafikolyckor anmäls alltid händelsen till enheten för internutredningar SU. Detta är en rutinmässig händelse inom polismyndigheten i Sverige.

 • Håkan Eriksson 16:13 den 8 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Born, Frontalkollision, Länsväg 769, ,   

  Frontalkollision mellan en skåpbil och en personbil utanför Nora 

  Det inträffade vid 15.40-tiden på fredagen en trafikolycka mellan en personbil och en skåpbil på Länsväg 769 vid Born, norr om Nora. Enligt polisen är totalt fyra personer inblandade i frontalkollisionen mellan dom två fordonen.

  Man rapporterar enligt preliminära uppgifter – inga allvarligare personskador.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel