Väpnat rån mot matvarubutik i Åsbro

Det var vid klockan 13:04 på måndagen som polisen larmades till en matvarubutik i samhället Åsbro. Butiken ska strax efter lunch blivit utsatt för ett väpnat rån.

Enligt uppgifter skall en ensam gärningsman kommit in i butiken och hotade personal med ett tillhygge. Han tillgrep pengar ur en kassa och avvek därefter i bil. Under eftermiddagen har polisen genomfört en rad utredningsåtgärder i området men i nuläget är ingen gripen för brottet. Polisen har dock uppgifter att gå på som kommer att leda utredningen framåt. Ingen har kommit till fysisk skada.

— Allmänhet som gjort iakttagelser av själva rånet, avvikande beteende i området och liknande ombedes höra av sig till polisen på telefon 114 14. Ange tips i talsvar för snabb framkoppling till operatör, skriver polisen på sin hemsida.