Fler fall av misshandel i Örebro under natten

Polisen i Örebro rapporterar att det inträffat flera fall av misshandel i staden under kvällen/natten mot lördagen. Det förekom även ett blåljussabotage utanför USÖ när polisen hade ett ärande där.

Det ska handla om tre rapporterade misshandelsfall varpå två inträffade i centrala Örebro och ett vid Universitetet. Ett av fallen ska ha inträffat på en nattklubb skriver polisen på sin hemsida.

Tömde luft på ett av däcken på en polisbil

Den första misshandeln ska ha ägt rum i centrala Örebro runt klockan 22:52. Det ska vara en man i 35-årsåldern som blivit slagen av ett flertal personer. Mannen ska varit vaken och talbar men fördes till sjukhus för kontroll.

Det andra fallet inträffade vid klockan 23.39 vid Örebro Universitet. Det är oklart vad som har inträffat men men polisen har skrivit en anmälan samt en motanmälan om misshandel. Där två män i 30-årsåldern står som misstänkta och målsägare.

Den sista rapporterade misshandeln ägde rum på en nattklubb i centrala Örebro. Där ska en kvinna i 30-årsåldern vara misstänkt för misshandel och olaga hot. Målsägaren är en ung kvinna i 20-årsåldern skriver polisen.

Under natten blev även polisen utsatta för ett blåljussabotage utanför USÖ. Efter att polisen varit på ett ärende vid sjukhuset upptäckte patrullen att någon tömt luften på ett av däcken på polisbilen.