Etiketter: Tybble Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 09:55 den 8 October, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: allmänfarlig ödeläggelse, förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse, , , , , Tybble,   

  En gripen misstänkt för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse 

  Polisen i Örebro skriver på sin hemsida att man under natten till söndagen har gripit en person i Tybble. Denne ska vara misstänkt för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse, larmet ska ha inkommit vid klockan 02:00.

  Enligt uppgifter skall den misstänkte gripits intill en bostad i stadsdelen Tybble, polisen har spärrat av ett mindre område och innanför avspärrningen finns bland annat en cykel samt något som liknar en bensindunk.

  Polisens tekniker har under morgonen genomfört en teknisk undersökning av platsen. Den misstänkte personen som under natten greps har nu även anhållits av åklagare skriver polisen.

  Att gör sig skyldig till allmänfarlig ödeläggelse innebär att man åstadkommer skada genom explosion, översvämning, ras, skeppsbrott, flyg- eller tågolycka. Eller på något annat sätt som medför fara för liv eller hälsa eller omfattande förstörelse av egendom.

 • Örebro Tribune 20:18 den 17 October, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Skjutning, Tybble   

  Misstänkt skjutning i Örebro 

  Polisen larmas till Tybble i Örebro efter att det inkommer larm om en eventuell skottlossning.
  Det skall enligt anmälare ha hörts ”smällar” från en bil som sedan skall ha lämnat platsen i okänd riktning.
  Örebropolisens talesman Mats Öhman kan bekräfta att det inkommit larm om detta men har för övrigt inget att säga i nuläget.

 • Martin Avedal 15:40 den 24 September, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Tybble,   

  Ung man utsatt för grov misshandel i Tybble 

  Det var runt lunchtid på tisdagen som polis och ambulans larmades till bostadsområdet Tybble i Örebro. Det ska vid klockan 12:04 inkommit larm angående ett grovt våldsbrott.

  Enligt uppgifter skall en ung man i 20-årsåldern blivit utsatt för en grov misshandel. Ett flertal polispatruller ska åkt på larmet och under eftermiddagen ska tekniker genomfört en brottsplatsundersökning.

  Fick föras till USÖ med ambulans

  Den unge mannen som blev utsatt för misshandeln i Tybble fick föras med ambulans till USÖ. Enligt de första uppgifter ska inte skadorna vara livshotande. Samtidigt finns det i nuläget ingen misstänkt för den grova misshandeln.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel