Etiketter: Stadsparken Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 22:37 den 21 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Stadsparken,   

  En till sjukhus efter misshandel i Stadsparken 

  Det var vid klockan 19:48 på onsdagskvällen som polisen blev larmade till Stadsparken i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett bråk vid stora scenen.

  Enligt uppgifter skall en man i 65-årsåldern förts till sjukhus efter att denne blivit slagen. På plats ska det funnits tre personer till varpå två av dessa blev gripna av polis. De blev gripna runt klockan 20:25 skriver polisen. Det finns även uppgifter om att den fjärde personen ska blivit utsatt.

  Enligt fler uppgifter ska det ej förekommit några tillhyggen under händelsen. Det ska även förekommit ett flertal vittnen på plats i Stadsparken, men i skrivande stund är det oklart vad som ligger bakom händelsen.

 • Martin Avedal 10:54 den 12 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Stadsparken, ,   

  Polis blev sparkad i ansiktet under ingripande 

  Det var en stökig natt i Örebro rapporterar polisen på sin hemsida. Vid två tillfällen blev man larmade till Stadsparken i centrala Örebro, vid ett av ingripandena blev en polis sparkad i ansiktet.

  Enligt uppgifter skall polisen blivit larmade till Stadsparken runt kl 23:47, detta då flera personer ska slagits med varandra. Det ska även förekommit hög berusningsnivå på platsen. En person ska fört till sjukhus för vård efter ett slagsmål.

  Polis blev sparkad i ansiktet

  Vid klockan 00:20 blev polisen på nytt larmade till Stadsparken. Det var då som en polis blev sparkad i huvudet. Patrullen hade lämnat sitt fordon och skulle undersöka ett ärende när en man springer fram och sparkar på polisbilen.

  Patrullen observerar detta och konfronterar mannen och genomför ett ingripande. Det var även under detta ingripande som mannen sparkade en av poliserna i ansiktet. Mannen blir omhändertagen för LOB.

  Polisen som fick sparken i ansiktet fick uppsöka sjukvård efter händelsen. Den omhändertagne mannen är i nuläget bland annat misstänkt för våld mot tjänsteman.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel