Etiketter: Husbil Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 14:40 den 15 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Husbil, , , , ,   

  Husbil full med gasol fattade eld i Vretstorp 

  Det var vid klockan 13.57 som räddningstjänst, ambulans samt polis blev larmade till samhället Vretstorp efter larm om en fordonsbrand.

  Enligt uppgifter skall det brinna i en husbil som står ca 50 meter från bebyggelse. Husbilen beskrivs som en ”amerikans bjässe”, en sådan som innehåller mycket gasol, runt 150-200 liter.

  Räddningstjänsten har valt att hålla sig på avstånd då husbilen måste kylas från håll. Det är i nuläget oklart vad som orsakade eldsvådan i husbilen men ingen person ska kommit till skada.

 • Martin Avedal 19:03 den 12 September, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Husbil, Lillkyrka, , ,   

  Husbil fattade eld på E18 utanför Örebro 

  Det var vid klockan 16:18 på torsdagseftermiddagen som en husbil började brinna på E18 i höjd med avfarten mot Lillkyrka. Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen.

  Husbilen befanns sig i östra körfältet riktning mot Stockholm när den av oklar anledning fattade eld. Polisen valde att stänga av hela körfältet på grund av branden.

  Orsakade trafiksvårigheter på platsen

  Branden i husbilen var omfattande och en stor rökpelare steg mot himlen. Röken från branden var kolsvart och den påverkade även trafiken i det västra körfältet.

  Det är oklart om någon kommit till skada men enligt uppgifter skall två personer tagit sig ur husbilen i samband med att branden startade. Vid klockan 17:50 ska polisen börjat släppa på trafiken igen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel