Etiketter: Cyklist Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 18:13 den 18 February, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Cyklist, , , , Södermalmsplan, ,   

  Cyklist till sjukhus efter trafikolycka vid rondell 

  Det var vid klockan 06:20 på fredagsmorgonen som polis och ambulans larmades till rondellen vid Södermalmsplan i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka på platsen.

  Enligt uppgifter skall en manlig cyklist i 20-årsåldern blivit påkörd av en manlig bilist i 50-årsåldern. Cyklisten ska ha varit vid medvetande men klagade på ryggsmärtor, denne fördes med ambulans till USÖ.

  Bilisten ska inte ådragit sig några skador under trafikolyckan. Polisen skriver att de upprättat en anmälan om trafikolycka där det ska utredas om någon av parterna kommer att misstänkas för brott.

 • Martin Avedal 17:18 den 22 September, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Cyklist, , , , , , , Vittne   

  Polisen söker vittne efter rånförsök i Varberga 

  Det var mellan klockan 11:00-11:20 på måndagen som det inträffade ett rånförsök i Varbgera. Enligt uppgifter skall en äldre kvinna blivit utsatt för ett grovt rånförsök. En cyklist ska ha uppmärksammat detta och avstyrt rånförsöket.

  Polisen meddelar nu att de vill komma i kontakt med cyklisten. Denne har bidragit till att kvinna undkommit skador samt inte blev av med några värdesaker under rånförsöket. Cyklisten ska ha följt efter rånaren och inte kommit tillbaka till platsen.

  Drog kniv mot kvinnan

  Den äldre kvinnan ska varit ut på en promenad och rörde sig från Mellringe i riktning mot Varbergagatan. Efter att ha passerat kolonilotterna ska en maskerad person sprungit i kapp henne.

  Rånaren ska visat en kniv, knuffar kvinnan till marken och börjar söka igenom hennes rollator och fickorna på hennes kläder. Men rånaren blev avbruten då en cyklist ska uppmärksammat händelsen och skriker åt rånaren.

  Polisen vill som sagt komma i kontakt med cyklisten men är också intresserad av andra som kan tänkas att sett något i samband med rånförsöket i Varberga. Vittnen kan kontakta polisen på 114 14 och uppge ärendenummer K1153632-20.

 • Martin Avedal 18:51 den 10 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bilist, Cyklist, Kristinagatan, , Oskarsvägen, , ,   

  Cyklist påkörd av bilist på Öster i Örebro 

  Det var strax efter klockan 18.00 på måndagseftermiddagen som räddningstjänst, ambulans och polis blev larmade till korsningen Oskarsvägen och Kristinagatan på Öster.

  Enligt uppgifter hade en cyklist blivit påkörd av bilist på platsen. Cyklisten själv hade larmat räddningstjänsten efter olyckan, denne ska blivit prejad av bilist och ådragit sig skrapsår men även påpekat på smärtor i nacken.

  Cyklisten ska ha förts med ambulans till USÖ för sjukvård enligt vittnesuppgifter från platsen. Oklart om bilist ådragit sig några skador efter trafikolyckan.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel