Etiketter: Bombhot Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Örebro Tribune 14:01 den 6 March, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bombhot, , , ,   

  Bombhot mot Örebroskola 

  Vid 11,20 -tiden på fredagen så ringde någon in ett bombhot mot Risbergskaskolan i Örebro.

  Polisen, räddningstjänsten samt ambulanser skickades till den aktuella platsen och upprättade en brytpunkt vid ridskolan i Karlslund.
  Risbergskaskolan utrymdes och polisen har spärrat av ett stort område, i väntan på att bombskyddet skall anlända till Örebro.

 • Martin Avedal 19:03 den 27 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bombhot, Handelsbanken, , , , , ,   

  Rånförsök mot Handelsbanken i Lindesberg 

  Det var vid 15-tiden på onsdagseftermiddagen som Handelsbanken i Lindesberg blev utsatt för ett rånförsök. En man med automatvapen ska kommit in i lokalen och försökt komma över pengar.

  Polisen har lagt ut ett signalement som lyder. Gärningsmannen ska varit 180-190 cm lång. Pratade svenska med viss brytning. Mörka kläder, militärbyxor, stor fluffig dunjacka. Varit maskerad med en rånarluva.

  Fick lämna Handelsbanken tomhänt

  Enligt uppgifter fick inte gärningsmannen med sig några pengar från Handelsbanken. Efter rånförsöket ska mannen enligt vittnesuppgifter lämna platsen i en bil. Ingen ska kommit till skada under rånförsöket.

  Polisen hade under onsdagseftermiddagen spärrat av delar av området utanför banken i jakten på bevis. Ca 30 minuter innan rånet blev Ica Maxi i Örebro bombhotat. Men i nuläget utreder polisen det som två separata händelser.

 • Håkan Eriksson 14:50 den 27 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bombhot, Eurostop, ,   

  Bombhot mot ICA Maxi vid Eurostop – butiken evakueras 

  Polisen har vid 14.30-tiden på onsdagen fått in ett bombhot riktat mot butiken ICA Maxi i Boglundsängen vid Eurostop i Örebro. Polis på platsen evakuerar området kring Eurostop.

 • Håkan Eriksson 13:05 den 4 October, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bombhot, centralstationen, ,   

  Bombhot mot tåg vid centralstationen i Örebro 

  Vid klockan 11.49 på fredagen så inkom larm till polisen om att ett tåg som närmade sig Örebro hade en passagerar, utrustat med sprängbälte och som befann sig på tåget. Uppgiften framfördes till en tågvärd på det aktuella tåget.

  Evakuering av passagerare

  Händelsen som inkommit till tågvärden anmäldes till polisen och lokföraren beordrar att alla passagerare skulle lämna tåget vid ankomsten till Örebro centralstation.

  Polis kunde på ett tidigt stadium säkra situationen. Den utpekade gärningsmannen kontrollerades och vederbörande kunde snabbt avfärdas som misstänkt. Personen som anmälde händelsen är nu misstänkt för att ha gjort sig skyldigt till falsklarm.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel