Etiketter: Almby Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 11:26 den 1 October, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Almby, , , , Stökigt,   

  Polis avvisade a-traktorer och personbilar från Almby 

  Polisen rapportera på sin hemsida att det var stökigt i Almby under gårdagskvällen samt natten till lördagen. Man blev larmade två gånger till Örebrostadsdelen efter larm om att a-traktorer och personbilar spelade hög musik.

  Enligt uppgifter inkom första larmet vid klockan 23:31 på fredagen. Boende i Almby ska kontaktat polisen om att a-traktorer och personbilar åker runt i rondeller och spelar hög musik. När patrullen anländer till Almby är det många ungdomar vid platsen och en man i 20-årsåldern blir bötfälld för offentlig urinering.

  Ca en timme senare inkommer nya larm från Almby om att a-traktorer och personbilar fortfarande åker runt i rondeller och spelar hög musik. Polisen väljer då att avvisa samtliga personer från platsen skriver man på sin hemsida.

 • Martin Avedal 10:45 den 13 November, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Almby, , , , , Tybblelundshallen,   

  Man misshandlad vid Tybblelundshallen i Örebro 

  Vid klockan 02:01 natten mot lördagen larmades polisen till Tybblelundshallen som ligger i området Almby i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett bråk på platsen.

  Enligt uppgifter skall det förekommit en större folksamling på platsen. Polisen uppskattade att det fanns runt 10-20 fordon på parkeringen i anslutning till folksamlingen som mest bestod av ungdomar.

  En av besökarna, en man i 20-årsåldern uppger att denne ska blivit sparkad i huvudet av en jämnårig man. Polisen fick också omhänderta en ung man för fylleri samt avlägsna en annan man. Polisen har upprättat en anmälan gällande misshandel.

 • Martin Avedal 10:52 den 14 September, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Almby, , , , , ,   

  Man gripen misstänkt för misshandel i nära relation 

  Det var under natten mot tisdagen som polisen i Örebro grep en man misstänkt för misshandel. Mannen ska ha misshandlat en kvinna denne har en relation med. Larmet ska ha inkommit vid klockan 02:02.

  Enligt uppgifter skall privatpersoner kontaktat polisen och informerat om att en kvinna blivit misshandlad av en man i 30-årsåldern. Mannen ska befunnit sig i en bostad i Almby och polisen kunde även gripa denne på platsen.

  Kvinnan fick efter händelsen föras med ambulans till sjukhus för kontroll, skriver polisen på sin hemsida. Det är dock i skrivande stunder oklart om kvinnan ådragit sig några allvarliga skador.

 • Martin Avedal 22:41 den 23 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Almby, , , , , ,   

  Ung kvinna knivrånad på gång- och cykelbana i Almby 

  Det var vid klockan 19:45 på tisdagskvällen som polisen blev larmade till bostadsområdet Almby i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en knivrån.

  Enligt uppgifter skall två personer på en cykel rånat en ung kvinna i 20-årsåldern. Kvinnan gick på en gång- och cykelbana när de bägge gärningsmännen kom cyklandes. De ska ha dragit fram en kniv och tvingat till sig kvinnans plånbok och körkort.

  En av rånarna ska även skurit sönder kvinnans jacka innan de bägge flydde brottsplatsen på sin cykel. Kvinnan ska inte skadats fysiskt men ska blivit skärrad av händelsen. Polisen har i nuläget inte gripit någon misstänkt.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel