Misstänkt kidnappning vid Brändåsen – tvingades in i bil

Det var vid klockan 16:27 på onsdagseftermiddagen som en grupp med män tvingade in en man i ett fordon vid Brändåsen utanför Hallsberg. Det var ett flertal privatpersoner som larmade polisen om det som inträffade.

Larmet går ut till fler län i avgränsade området till Örebro Län. I Motala kan en polispatrull stoppa ett fordon som stämmer in på den beskrivning polisen fått.

Tre personer gripna och förhörda

Tre personer grips av polispatrullen i Motala. En fjärde man fanns i bilen och det skall vara den som blev kidnappad av den gripna trion. Uppgifter från Brändåsen vittnar också om att mannen ska blivit misshandlad innan denne fördes bort.

Alla de inblandade fördes till polishuset i Örebro för förhör. Men i nuläget är det oklart vilken typ av brottsrubricering det inträffade har. Det är även oklart om mannen som blev kidnappad kände de övriga tre som befanns sig i bilen.