Etiketter: Prästgårdsskogen Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 09:58 den 15 September, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Prästgårdsskogen, ,   

  Polis sköt mot man i Kumla – attackerade med tillhygge 

  Det var vid klockan 01:23 natten mot onsdagen som polisen larmades till Prästgårdsskogen i Kumla. Detta efter att det inkommit ett larm om att en man slagit sönder parkerade bilar.

  Enligt uppgifter ska mannen som är i 45-årsåldern gått till attack mot polispatrullen när de anlände till platsen. Mannen ska bland annat haft ett tillhygge i handen. En av poliserna kände sig tvungna att försvara sig genom att avlossa sitt tjänstevapen.

  Mannen blev träffad i benet och fick föras till sjukhus med ambulans, skadorna ska ej varit livshotande. Denne är i nuläget gripen misstänkt för grovt olaga hot mot tjänsteman samt skadegörelse. Brottsplatsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att äga rum under onsdagen.

 • Martin Avedal 11:27 den 23 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Prästgårdsskogen,   

  Man till sjukhus efter grov misshandel i Kumla 

  Det var vid klockan 02:52 natten mot lördagen som polis blev utlarmade till området Prästgårdsskogen i centrala Kumla efter samtal om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en man i 25-årsåldern misshandlat en man i 60-årsåldern. Den misshandlade mannen fördes med ambulans till sjukhus med allvarliga skador. Det var även ambulanspersonalen som larmade polisen.

  Mannen blev anhållen efter förhör

  Misshandel ska ha ägt rum i en lägenhet i området Prästgårdsskogen. Men det är oklart varför och de bägge männen har med storsannolikhet känt varandra sen tidigare.

  Lägenheten var under lördagen avspärrad för teknisk undersökningen och den 25-årige mannen blev samtidigt anhållen misstänkt grov misshandel efter de förhör som höll under lördagsmorgonen.

 • Håkan Eriksson 23:00 den 8 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Prästgårdsskogen,   

  Rånförsök i området Prästgårdsskogen i Kumla 

  Fyra yngre män har på fredagskvällen försökt råna en person i området Prästgårdsskogen i Kumla. Polisen fick strax innan 20-tiden larmet och flera polispatruller arbetade under kvällen på platsen med ärendet.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel