Etiketter: Husvagn Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Örebro Tribune 17:36 den 26 July, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Husvagn, ,   

  Semesterfirare gripen för grov rattfylla 

  Föraren är en man i 55-års åldern, som blåste ”positivt” i polisens sållningsinstrument, vilket indikerar straffbar alkoholpåverkan.
  Han medtogs därför till polisstationen för provtagning i bevisinstrumentet. Provet visade alkoholpåverkan motsvarande 1,64 promille, vilket gör att mannen misstänks för grovt rattfylleri.

 • Martin Avedal 11:31 den 8 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Husabergsudde, Husvagn, , ,   

  Husvagn brann upp på Husabergsudde – två döda 

  Det var vid klockan 02:09 natten mot lördag som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till Husabergsudde söder om Askersund. Det hade inkommit larm att en husvagn hade börjat brinna på platsen.

  När räddningsstyrkorna anlände till platsen var husvagnen helt övertänd och man fick rikta in sig på att hindra elden från att sprida sig. När branden var släckt upptäckte man två döda kroppar i den nerbrunna husvagnen.

  Polisen ska genomföra en teknisk undersökning på Husabergsudde

  Under lördagen kommer polisen genomföra en teknisk undersökning runt olycksplats. Man har även inlett en förundersökning om allmän vårdslöshet.

  Husabergsudde är ett populär turistmål där det finns en vikingagrav från 900 e.Kr. På platsen finns även en camping samt avståndet till Askersund är kort.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel