Etiketter: Sårskada Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 00:07 den 21 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Sårskada,   

  Kvinna skadad efter lina över cykel – och gångbanan 

  Det var vid klockan 23:21 på onsdagskvällen som det kom in larm om en skadad kvinna vid Almbyplan på öster i Örebro. Kvinnan hade ramlat omkull och fått skrubbsår.

  Enligt uppgifter hade någon eller några spänt upp en tråd/lina över cykel – och gångbanan vid Rudbecksgatan i höjd med Willys Almbyplan. Den ska varit spänd ca 30 cm ovan marken mellan en stolpe och en busskur.

  Kvinnan hade inte sett lina i mörkret och snubblat till. Hon ska fallit till marken och fått skrubbsår. Det fanns ett par personer i närheten som blev vittnen till händelsen.

  Polisen har upprättat en anmälan om misshandel. Oklart om någon annan råkat illa ut på platsen under kvällen.

 • Martin Avedal 12:34 den 10 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Sårskada, Tegnérlunden, ,   

  Man utsatt för rånförsök vid Tegnérlunden i Örebro 

  Det var vid klockan 05.24 på söndagsmorgonen som en man i 25-årsåldern blev utsatt för ett rånförsök vid Tegnérlunden på Väster i Örebro.

  Enligt uppgifter skall för denne två okända män kommit fram och hotat med någon from av stickvapen. Den 25-årige mannen gjort motstånd då de bägge gärningsmännen inte fick med sig något rånbyte.

  Mannen fick en sårskada på benet

  Under incidenten ska den 25-årige mannen fått en sårskada på sitt ben. Men enligt uppgifter är skada lindrig och mannen ska efter omständigheter må bra.

  Efter rånförsöket vid Tegnérlunden försvann de bägge gärningsmännen från platsen norr ut. Polisen har sökt i området med bland annat hund men inte lyckats gripa någon misstänkt.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel