Polisen rapporterar om en stökig natt i Örebro

Polisen skriver i en sammanfattning av nattens händelser på sin hemsida. Enligt uppgifter var det mycket som hände under natten mot söndagen, bland annat finns det larm gällande bråk, misshandel och försök till stöld.

Våld/hot mot tjänsteman i Örebro

En man i 30-årsåldern blev vid klockan 00.45 misstänkt för våldsamt motstånd. Mannen skulle avvisas för störande av allmän ordning från centrala då han satte sig till motvärn. Misstänks nu för våldsamt motstånd.

Misshandel i Örebro

En man i 30-årsåldern gripen misstänkt för att han misshandlat en kvinna i 40-årsåldern. Misshandeln ska ha skett inomhus på en adress södra delarna av Örebro, larmet inkom vid klockan 01.20. Mannen och kvinnan är bekanta med varann sen innan.

Bråk i centrala Örebro

Polisen larmas vid klockan 01.49 till en snabbmatsrestaurang efter samtal om ett bråk. På plats konstateras stök men inget brott kan styrkas. Sex personer i åldrarna tjugo till trettio år avvisas åt varsitt håll.

Försök till stöld i Örebro

En man i 45-årsåldern ertappas vid 02.05 misstänkt för försök till stöld efter kontroll på Söder i Örebro. Vid kontroll medförde mannen föremål som betecknas som brottsverktyg. Han misstänks även för ringa narkotikabrott.

Polisen har även under natten blivit larmade till Kumla på grund av ett bråk. Larmet kom vid 03.08 och handlade om ett bråk på hotell i centrala Kumla. Mest verbalt högljudd bråk, tre personer avvisade från platsen.