Villabrand i Lillån – kraftig rökutveckling från fastigheten

Räddningstjänsten fanns redan vid 02-tiden under natten till måndag på plats vid en villabrand på Fodervägen i Lillån norr om Örebro. En observant granne hade sett kraftig rökutveckling i från övervåningen och ringt SOS Alarm som kallade ut räddningstjänsten.

Skadorna i fastigheten beskrivs som omfattande efter nattens brand.

På måndagsmorgonen så har branden i villafastigheten blossat upp igen, bilister som färdades på riksväg 50 och passerade Lillån strax efter 08-tiden kunde även nu se kraftig rökutveckling från villan då brande blossat upp igen under morgonen.

Polisen har upprättat en anmälan om mordbrand då man i detta läge inte kan utesluta att branden kan vara anlagd. Ingen av dom boende ska enligt uppgifter varit hemma då branden startade. #Villabrand #Lillån #Örebro #Räddningstjänsten #Polis #Utryckning