Knivskuren man kom in på ICA Maxi i Kumla – två personer allvarligt skadade

Polispatruller och ambulansen larmas vid 20-tiden under torsdagskvällen ut till ICA Maxi i Kumla. En man har kommit in i butiken med en knivskada i buken, meddelar polisen.

Polisen har i nuläget inga uppgifter vart det händelsen inträffat, enligt polispatrull som kallats ut till ICA Maxi-butiken i Kumla så meddelar man Örebro Tribune att det har varit ett ungdomsbråk i närområdet.

Efter händelsen så får Örebro Tribune uppgifterna om att den knivskadade mannen är förd med ambulans till Universitetssjukhuset i Örebro. Tidningen Aftonbladet skriver sent på torsdagskvällen att två personer ska ha förts från Kumla med ambulans till sjukhus, båda med allvarliga skador.

Från Universitetssjukhuset i Örebro så meddelas senare att man mottagit två personer. Den andre skadade personen hade efter händelsen tagit sig hem till sin bostad.

Polisen söker efter spår med hjälp av hund i området. Det finns även obekräftade uppgifter om att polisen hämtat två personer till förhör efter händelserna som inträffade i Kumla under torsdagskvällen. Foto: Örebro Tribune

#knivskuren, #kumla, #misshandel, #utryckning-punkt-se