Lägenhetsbrand i området Varberga i Örebro

SOS Alarm får sent på fredagskvällen in samtal om en befarad lägenhetsbrand i ett flerfamiljshus på Varbergagatan i bostadsområdet Varberga i Örebro. Räddningstjänsten larmas vid klockan 22.25 ut och fram till adressen tillsammans med polisen som även mottagit utlarmningen.

Örebro Tribune har pratat med vittnen på platsen och dessa beskriver händelsen som att det var en hög smäll inne i lägenheten. Räddningstjänsten har tagit sig in i bostaden.

Polisen meddelar att smällare har kastats in på balkongen till en lägenhet på andra våningen, brand har uppstått på balkongen och fönster har krossats. Polisen stannars kvar på platsen för en undersökning.

Varbergagatan-Brand

Foto: Örebro Tribune

#brand, #lagenhetsbrand, #orebro, #utryckning-punkt-se, #varberga